Breadcrumbs

Cégünk szakemberei 15 éves ipari alpinista és fakivágási múlttal rendelkeznek. A nagyobb ónos eső okozta jégkárok elhárításában pedig évek óta együtt dolgozunk hatalmas eszközparkkal rendelkező szállító és technológiai cégekkel. Cégünk ugyanakkor az egyedi megbízásokra és a speciális fakivágási megbízásokra koncentrál. Elérhetőség: Lyoncard Hungary Kft. 2120 Dunakeszi Brusznyai Árpád u. 15. Tel: 06-20-465-45-18


Ipari alpinuzmus

Az ipari alpinizmusról legtöbbször a kötélen lógó ablaktisztítók és homlokzat javítók jutnak eszünkbe, de ennél természetesen jóval többről van szó. Ha például egy működő üzemcsarnok tűzjelző berendezéseinek vagy világítótesteinek a javítását vagy cseréjét kell elvégezni, akkor szóba sem jöhet a leállással járó állványozás, csak a mászás, aminek a biztonságos, balesetmentes kivitelezéséhez ebben járatos szakemberekre van szükség. Hasonló technikákat kell alkalmazni lakott területen lévő megdőlt vagy más módon veszélyessé vált fák koronájának megnyírására vagy kivágására. Ezért a legjobb fakivágással foglalkozó szakemberek komoly ipari alpin múlttal rendelkeznek.

A fák ismeretes is fontos kritérium, hiszen egy laikus adott esetben teljesen más dőlést prognosztizálna, mivel - szakmai tapasztalat hiányában - nem venne észre olyan tényezőket, mint a gyökérzet, az ágak összefonódása, egyes ágak súlya és azok súlyeloszlása, az egyik oldal korhadása és meggyengülése, a környéken lévő fák hatása stb. A fa elhelyezkedése miatt a kivágás akár 4-es veszélyességi kategória is lehet a besorolás tekintetében, és sokszor ez csak a helyszíni ellenőrzés során derül ki.

Megrendelőnk mondta egyszer

person

"Ezek a fickók elképesztőek. Lefogadtam volna, hogy balra fog dőlni a fa, mire ők csak egy biztonsági rögzítést alkalmaztak ebben az irányban, és minden erőt hátulra összpontosítottak. Aztán amikor megindult a fa, megértettem az egészet. Még szerencse, hogy nem egy helyi vállalkozóra bíztam a feladatot, mert ő is ugyanúgy félreértette a fa leendő viselkedését, amiből iszonyatos károk keletkeztek volna. Abba meg bele sem merek gondolni, ha nézelődőként szemben álltunk volna... Még egyszer köszönöm Zsolt, hogy ilyen profin jártak el."

Nagy Pál

Cégalapítás 2012

10 éves gyakorlattal rendelkező ipari alpinisták, aki a cégnél a fakivágás területre szakosodtak kiválnak az anyacégből, és megalapítják a Lyoncard Hungary Kft. vállalatot.

Kosaras gép beszerzése 2013

Sokat könnyített a dolgozók életén a kosaras autó beszerzése, amitől kezdődően a gépjárművel megközelíthető helyeken már nem kellett mászni a fát és nagy munkával leengedni minden törzs darabot, hanem a fa lebontása kényelmesen megvalósíthatóvá vált egy darus kosár alkalmazásával.

Stratégiai megállapodás 2015

2015. február 9-én cégünk stratégiai megállapodást kötött egy olyan szállítóvállalattal, amely a nagyobb faelhordási munkálatokhoz 4 órán belül teljes gépparkot biztosít, így vállalatunk már fővállalkozóként is részt tud venni ónos eső okozta akár több száz fát érintő közútelzárást okozó károk rendezésére is.

Customer Quote

Egy vevőnk mondta

Amikor kijöttek a szakemberek, erős túlzásnak éreztem a felszereltségüket, ahogy azonban haladtak a fakivágással, úgy tűntek elő azok a részletek, amiért örülök, hogy nem magam a barátaimmal fogtunk bele a munkába. Marhára veszélyes és komplikált dolog egy szakszerű fakivágás, és jobb, ha az ember erre nem egy baleset során ébred rá. Dr. Kovács Tibor
Mi is örülünk, hogy munkáinkat követően megrendelőink elégedettek, és nem azt érzik, hogy fölöslegesen adtak ki ezreket. Annak azonban még inkább örülünk, hogy munkáink során rendkívül ritka mind a személyi sérülés, mind az anyagi kár, amire egyébként biztosítással rendelkezünk.

Created and designed by Pixelsparadise.com
With help of Bootstrap Framework and Flexslider by Madebymufffin

Joomla! ® name is used under a limited license from Open Source Matters
Pixelsparadise.com is not affiliated with the Joomla! Project.

Back to top